Kulturnat 2018: 8 ting du skal opleve til Kulturnatten i København

Spooky Halloween oppyntning

Reklame // Indlægget er lavet i samarbejde med Coolstuff

Vi bevæger os stille og roligt ind i Halloween, og i den forbindelse har jeg allerede pyntet en smule op, med u(hyggelige) Halloween-ting. Jeg elsker årstider og traditioner – især når der skal pyntes op og ses film til Halloween.

Jeg har pyntet det fineste bord, med uhyggelige sager jeg har modtaget fra Coolstuff. Jeg har modtaget en blodstænkt dug, dekorationsstof, kranie-vinglas, heksekittel (til slik), blodigt-vørktøj-guirlande, spindelvæv med edderkopper osv, og I kan finde det hele på deres ‘Halloween-dekoration‘-kategori.Jeg synes det er noget af det hyggeligste, at gå forbi folks dekorerede og uhyggelige huse. Jeg ville ønske, at vi i Danmark gik ligeså meget op i dekorationen og oppyntningen som de gør i USA. Spise Halloween-slik og hygge med nogle spooky film på Netflix. Går I meget op i Halloween?

Jeg synes guirlanden med blodigt værktøj på er så fed! Udover alt pynten har Coolstuff også kostumer og makeup til Halloween. Og se ellers her alle deres Halloween-ting, der er altså mange fede og uhyggelig sager!

Selv Cappuccino var imponeret og interesseret i de fine ting (og slikket selvf!). Hun troede også at hun kunne spise edderkopperne, haha!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kulturnat 2018: 8 ting du skal opleve til Kulturnatten i København