SJOVE OG SØDE KOSTUMER TIL KARNEVALLEN

STRAWBERRIES WITH NUTELLA

Sikke en dejlig dag det er i dag! Ihhhhhh, hvor jeg glæder mig over solen er fremme i dag. Det leder jo ind til sommer! Jeg har haft en virkelig stille og rolig søndag. Jordbær med nutella, er hvad jeg har spist til morgenmad. Det er lige sagen. Hmmm, det er godt! Andre der er vilde med nutella til jordbær? For mit vedkommende skal der enten nutella eller sukker til! Lige nu venter jeg på, at min mor kommer hjem med pizza, så vi kan spise aftenmad. Jeg forstår slet ikke hvordan det allerede er aften, når solen skinner ind ad mit vindue. Så er det rigtig sommer! Nyd det

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: What a great day it is today! Ihhhhh, I’m so excited over the sunny weather. That means it’s summer very soon. I’ve had a really nice and relaxing day so far. Strawberries with nutella is what I have eaten for breakfast this morning. It’s just over the moon. Hmmm, I love it. Other’s who loves nutella as a dipping to strawberries? Now I am waiting for my mum to arrive home, with pizza, for dinner. I can’t understand how it is already evening, when the sun shines through my little window. Can’t wait for summer now!

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

jordbaer-m-nutella

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SJOVE OG SØDE KOSTUMER TIL KARNEVALLEN