Tip: Virkelig god (og billig) blush palette

Studido: lektiehjælp på nettet

Sponsoreret af Studido.com

skaermbillede-2017-09-25-kl-11-55-49Jeg er ret sikker på, at jeg ikke er den eneste der nogle gange godt kunne have tænkt mig noget lektiehjælp, da jeg gik i skole. Jeg har altid selv tænkt ‘det her klare jeg snildt uden hjælp’, eller ‘hvis det er forkert, så lære jeg af mine fejl’. Jeg var én som ville klare mine lektier selv, og ikke gad at spørge om hjælp, fordi jeg var sikker på at jeg sagtens kunne klare det selv. Og det er først gået op for mig et par år efter. Inderst inde sidder jeg og tænker ‘Gud, hvor gad jeg godt at have ekstra lektiehjælp i matematik’. Jeg var nemlig ikke lige den skarpeste kniv i skuffen til matematik. Så nu kan I godt lukke øjnene op, da jeg har et rimeligt godt tip til dig, som godt kunne tænke sig lektiehjælp på nettet.

Studido er en platform online hvor elever kan hjælpe hinanden med lektier, optjene point og vinde præmier. Eleverne vil indbyrdes kunne hjælpe hinanden med lektier, mens de samtidig vil tjene point. Det smarte er, at man sagtens også kan hjælpe hinanden på tværs af klasser og årgange. Eleverne lærer noget af andre, mens de også selv lære noget ved at undervise andre elever – hvilket også er ret smart socialt.lektiehjaelpRigtig mange piger og drenge får hurtigt nok af kedelige opgaver og sure lektier (kender jeg selv til). Studido har derfor valgt at blande leg og spil ind i lektiehjælpen, hvilket vil være med til at gøre alting meget sjovere for eleverne. Eleverne får nemlig mulighed for at spille spil hvori der indgår en masse skoleopgaver.

Der tilbydes opgaver i både engelsk, dansk og matematik fra 0-9. klasse. Hvis jeg stadig gik i folkeskole, og dette site fandtes, ville jeg helt sikkert overveje det. Samtidig med at man løser opgaver og lektier har man det sjovt.

Priser:
Freemium: Du kan helt gratis oprette dig som bruger, uden at binde dig til noget. Du får:
– Adgang til en udvalgt del af opgaverne
– Lektiehjælp baseret på 2 til 1 konceptet (Giv 2 timers hjælp, få 1 time)
– Udvalgte spil

Premium: Du får et endnu større udbytte af Studido. For 199 kr om måneden, får du:
– Fuld adgang til alle opgaverne
– Fri lektiehjælp baseret på originale deleøkonomiske koncepter. Giv 1 time, få 1 time.
– Fuld adgang til samtlige spil. Både nuværende og fremtidige spil.

Studido.com

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Virkelig god (og billig) blush palette