HAILEY BALDWIN: GET THE LOOK

SUMMER MUST HAVE

Her er Nelly kjolerne: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

summer-must-have-kjoler

Sommeren er her jo, og det betyder sommertøj. Sommerkjoler, er derfor et musthave. Jeg håber da, at solen titter frem igen, meget snart. Tror vidst, det skulle blive okay godt vejr her i weekenden. Så er det bare på med sommerkjolen. Til dit held, har jeg brugt noget af min tid på at finde nogle rigtig søde sommerkjoler, perfekte til de varme dage. Jeg følte der var lidt (for) meget lyserødt og blomstret i collagen, så til sidst fandt jeg lige denne rigtig søde blåternede kjole. Den gad jeg godt at eje, og også kjolen nr. 5. Hvilken af disse kjoler, kunne du helst se dig selv i?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAILEY BALDWIN: GET THE LOOK