50 questions I've never been asked before

Summer playlist 2017

Jeg har lavet en virkelig sprød ‘sommerplayliste’ for 2017, som jeg selv bruger rigtig meget her til sommer. Der er intet bedre, end at høre god musik på en god solskinsdag! Så jeg håber, at det gode vejr kommer meget snart, så I kan få gavn af denne liste, og hvis ikke, så hør den alligevel. I kender sikkert de fleste sange i forvejen, og måske ikke? Jeg elsker selv at opdage nye sange, så kommenter meget gerne med Jeres yndlingssang.

Jeg undskylder meget, for min meget ringe blogging her på det seneste. Sidste uge havnede jeg desværre i en busulykke, hvor jeg slog mit hovede. Så lige siden har jeg haft den vildeste hovedpine, og har derfor ikke orket at lave noget som helst, andet end at sove og slappe af. Men jeg har dog tænkt mig at komme tilbage igen med en masse blogindlæg, forhåbentligt! Jeg er åben over for alle slags forslag i forhold til hvilke blog-indlæg, I gerne vil læse. Derfor kom gerne med forslag. Hav en dejlig dag og pas nu på Jer selv!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 questions I've never been asked before