MIT JOB SOM BARNEPIGE

SUMMER WANTIES

1. Neckline Top HER2. Pink Playsuit HER3. Tunic Dress HER4. Rib Top HER5. Quay Sunglasses HER

summer wanties

Hej piger, vi kan endelig mærke at vi går sommeren i møde, med alt den sol og summer vibes der har været de sidste mange dage. Hvilket er virkelig dejligt, for sommeren er den årstid jeg elsker allermest! Jeg elsker at man kan gå i kjoler og shorts, tage på stranden, grille marshmallows og bare spise is hele tiden, haha.

Men jeg har derfor samlet nogle summer wanties her til jer! Jeg har selv den sorte kjole, som er fra Topshop, den er så fin!
Nyd solen!


ENGLISH: Hi girls, we can finally feel the summer, with the sun shining and all the summer vibes, that has been the past several days. Which is really nice, for summer is the season I love most, I think! I love that we can wear dresses and shorts, go to the beach, having a barbecue and eat marshmallows and just eat ice cream all the time, haha.

I have collected some summer wanties for you here! I do actually have the black dress, which is from Topshop, it is so pretty!
Enjoy the sun!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT JOB SOM BARNEPIGE