GAVER TIL HAM

SUNDE OG ØKOLOGISKE MÄT BARER

Jeg håber I har en dejlig solskinsdag på denne lørdag! Jeg har netop modtaget disse MÄT produkter. 3 forskellige økologiske barer, som er fyldt med proteiner. Normalt tænker jeg ikke over hvad jeg spiser, og at øko og proteinrige madvarer er godt, og jeg blev derfor ret begejstret over disse produkter, som i øvrigt mætter ret godt. I disse barer er der 20% protein, og 100% kærlighed.

For hver gang du køber et MÄT produkt, giver MÄT Foods et æg til et barn i Swaliland, som er med til at give dem en bedre skolegang, mad og en generelt tryggere tilværelse. Så ikke nok med, at du køber disse barer, er du samtidig med til at gøre noget godt for andre. Tænk over det imens du nyder din bar. Virkelig en skøn tanke. Matfoods.com

mat-produktermat-productsBarerne er med 3 forskellige slags smag:

Lakrids: Med smag af lakrids, kan det vel ikke gå helt galt. Alle der elsker lakrids, vil elske denne bar. Baren er glutenfri, økologisk og indeholder 20 procent protein og 138 kalorier.

Peanut & chokonibs: Helt klart barer til peanut og chokolade-elskere, ligesom jeg selv er. De er også glutenfri, økologiske og indeholder 20 procent protein og 157 kalorier.

Hindbær & vanilje: En rigtig frisk og delikat bar, med smag af hindbær og et strejf af vanilje. Den er glutenfri, økologisk og indeholder også 20 procent protein og 138 kalorier.

Lækrere barer, som er perfekte til et lille hurtigt mellemmåltid på dagen. De er alle sammen økologiske, proteinrige, og mætter rigtig godt. Jeg har modtaget både full size produkterne, og bite størrelserne, som er en lille hapser. Rigtig god, at have med i tasken på farten.

matProdukterne er sponsoreret, men meninger og holdninger er helt mine egne.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GAVER TIL HAM