Nelly deal: 2 toppe for 1

Super fin kjole + rabatkode

Reklame // Gave modtaget af Shoemania.dk

shoemania-kjoleDer er SÅ mange gode deals denne #blackfriday, der burde altså være flere dage som disse. Er I ikke enige? Hvis I følger mig på Instagram har I nok stødt på denne kjole, jeg har nemlig lige lavet en insta story om den. Jeg har modtaget denne kjole fra Shoemania, hvor der også er rabatter at spare og lækre tilbud lige nu.

Jeg synes at denne kjole sidder rigtig godt, og er super behagelig. Man kan dog både dresse den op og ned, synes jeg. Jeg kunne sagtens finde på at have den på en hverdag. Find kjolen HER. Den koster kun 129 kroner, så det er da lige til at overkomme. Derudover har jeg en kode til Jer som giver 10% på ALT derinde. Brug koden: Simone10! Det er altså i dag man skal shoppe hvis man vil spare gode penge!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly deal: 2 toppe for 1