EN RIGTIG GOD OG AFSLAPPENDE MORGEN

SUPER NEM OG BILLIG INDRETNING MED PAPAPAPA.DK

plakaterneI dag skal det handle en smule om interiør – noget af det jeg elsker allermest. Vi er næsten lige flyttet ind, og har ergo ingenting på væggene, endnu. Jeg elsker små nips ting, og søde citater på væggene så det skal der selvfølgelig også være noget af. Det inspirerer mig en hel del, nemlig.

Derfor blev jeg også lykkelig over at Papapapa tilbød mig at vælge 2 plakater helt frit fra deres hjemmeside. Det var ret så svært, vil jeg godt lige indrømme. De har en hel masse fede plakater, i forskellige varianter. Men Papapapa.dk er en webshop som sælger grafiske plakater. Deres designs er inspireret af den skandinaviske natur og livsstil, og er ret så moderne. De designer plakater i serier af 4-5 plakater, der sikre, at man altid kan finde i hvert fald 2 plakater der passer sammen.

Jeg vil sige, at jeg er ret glad for de to plakater som vi valgte (min mor var med ind over). Det var ret svært at vælge hvilke typer plakater der ville passe ind i vores stue eller gang. Jeg var ret meget i tvivl om jeg enten skulle vælge 2 forskellige slags plakater, eller om det skulle være 2 fra samme serie. Vi endte dog med at vælge 2 fra samme serie, så de kunne hænge samme sted. I gangen. Som jeg sagde før, elsker jeg citater. Og er også helt vild med disse 2 super søde citater. Og så synes jeg også at printet på de to plakater er SÅ flot og minimalistisk. Rammerne er dog købt i IKEA, vil jeg lige påpege.

Jeg synes I skal tage et smut forbi deres hjemmeside Papapapa.dk og tjekke dem lidt ud, det kan jo være I falder over en sød plakat.
flotte-rammerSponsoreret af Papapapa.dk

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN RIGTIG GOD OG AFSLAPPENDE MORGEN