Sushi in my mouth (lækkert sushi sted i Kbh)

img_2824Årh, hvor er det bare længe siden jeg sidst har spist sushi.. føler jeg. Selvom det måske kun er et par uger siden, haha. I går aftes mødtes jeg med mine rigtig gode gymnasie-venner på Iki Sushi. Et sted jeg ikke har prøvet før, men det ligger på Nordre Frihavnsgade i Kbh. Det var så lækkert. Lækkert sted og lækker sushi. Har I været der før? Vi valgte noget der hedder ‘Sushi ad libitum’, hvilket vil sige at man må bestille så meget sushi man har lyst til, man skal bare undgå at have over 3 stykker sushi tilbage når man er færdig, da hvert stykke så vil koste ekstra 10 kr. Men det er et super fint koncept, og jeg er vild med det. Lige nu ligger jeg i min seng, og slapper lidt af. Jeg skal til at skyde nogle billeder af nogle skønheds-produkter lige om lidt, og ellers skal jeg ud at spise indisk mad i aften. Det glæder jeg mig til! Hvad bruger I dagen på?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

  • Hvor ser det godt ud! Jeg synes det er helt ok, at restauranter tager penge for det man ikke spiser op i kampen mod madspild 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er ikke selv særlig glad for sushi, men det lyder lækkert og et sted jeg måske kan invitere min kæreste hen, da han elsker sushi <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion inspiration #2