Jordyn Jones: Get the look

Sweater favorites for your wardrobe

Nu er vi altså på vej hen til det lidt koldere vejr, nemlig efteråret. Og det betyder, at det er sweater-tid. Jeg elsker sweatere, og jeg er især vild med sweatere der er farverige. Grå, hvid og sort er nu lidt for kedeligt, til min smag. Selvom jeg også sagtens kan finde på at købe dem til min garderobe. Men i dag, har jeg fundet nogle sweatere med lidt mere farve, som jeg tænker vil give noget mere sjov i hverdagen. Den lyserøde og den røde sweater står højest på min ønskeliste, lige nu. Men er de ikke fine?

Lyserød sweater HER, Orange sweater HER, Rød sweater HER

sweatereOptimism sweater HER, Romantic sweater HER, Lilla sweater HER sweatere-collage

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordyn Jones: Get the look