Hailee Lautenbach x Ideal of Sweden

The beach + event

sloeret-af-mig-paa-strandenÅåårh hvor er det altså dejligt med SÅ godt et vejr, det er noget jeg har været ude og nyde hver dag. I onsdags tog jeg på stranden med min mor og min søster. Bellevue Strand tog vi til. Ifølge mig er det den bedste strand jeg har været på. Der brugte vi et par timer på at ligge og sole os, man må jo nyde solen imens den er der. Og jeg vil meget gerne have en tan inden jeg skal på ferie!

33964657_10211143548096583_1757978299490893824_nI onsdags tog jeg til et undertøjs-event hos Polhem PR. Nemlig BonBon lingeri, som kommer til Danmark. Det er noget ret fint undertøj, og der var linet op med en masse pink slik, popcorn, og balloner. Efter eventet var jeg blevet inviteret til 9-retters menu på The Market. The Market er den restaurant der ligger lige ved siden af PS Bar, hvor jeg har været én gang før, men har aldrig prøvet The Market. Det er asiatisk mad, og smagte fantastisk. Der var også et par andre influencere, så bagefter blev vi hentet af en VIP bus, som kørte os til Forum, hvor vi skulle til Demi Lovato koncert, og det havde jeg glædet mig helt vildt til! Demi har en overdrevet stemme, så det var en rigtig god koncert!

Nåmen, min uge har jo været himmelsk, og i aften tager jeg på Sliders og spise lækre burgere. Hvordan har jeres uge været?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hailee Lautenbach x Ideal of Sweden