Mine nye seje og (lidt) rå øreringe

The beauty blogger tag

huda-beauty-lipsticksJeg har ikke lavet et ‘tag’-post i rigtig lang tid, så da jeg kom forbi dette ‘Beauty blogger tag’, måtte jeg bare lave det selv. Jeg finder det rigtigt inspirerende at læse andre bloggeres tags. Og så er det også fedt og sjovt at svare på spørgsmålene.

Læs også: Blogger tag

1. Hvilket produkt kan du bare ikke gå nogen steder uden?
Jeg har ret svært ved at gå uden min læbepomade eller min læbestift. It is all about the lips. Jeg elsker læbeprodukter, som i ELSKER! Og især nu hvor det bliver koldere er det ret vigtigt, så ens læber ikke tørre ud, og revner. Min MAC læbestift ‘O’ er altid med mig!

2. Yndlings makeup brand?
Den er temmelig svær, jeg har nemlig mange yndlings brands. MAC bruger jeg rigtigt meget, både deres læbestifter og deres concealer bruger jeg stort set hver dag. Men jeg er også ret vild med Benefit og Too Faced.

3. Hvem er dit stil ikon?
Jeg har ikke rigtigt én bestemt person. Men jeg får en masse inspiration fra bloggere, kendte og instagrammere. Så Instagram og blogs (nettet) er de bedste platforme til at få inspiration ifølge mig.
vanity4. Husker du det første makeup du købte?
Jeg husker ikke lige det præcis første. Men jeg husker noget af det første jeg ejede var EOS læbepomaderne, og jeg blev helt vild med dem, så jeg til sidst ejede 25 cirka.

5. Hvem er din yndlings beauty blogger eller youtuber?
Jeg har rigtigt mange forskellige bloggere og youtubere jeg elsker at følge. Bloggerne er; Sandra, Tina Maria, Ilirida, Charlotte Caroline, Lydia Millen osv. Med hensyn til youtubere ser jeg oftest engelske/amerikanske youtubere såsom; Bethany Mota, Niki & Gaby, Zoella, Emily Canham osv. Har I nogle jeg burde tjekke ud?

6. Hvad er din top 5 makeup brands?
MAC, Too Faced, NYX, Benefit og NARS!

makeup bag essentials7. Hvad er dit skønheds-tip?
Hudpleje er så mega vigtigt, har jeg fundet ud af. Jeg har ikke været den største storforbruger af hudplejeprodukter, men er heldigvis blevet det nu. Giv din hud en ordentlig omgang inden du skal sove. Fjern makeuppen, og vask dit hoved med vand. Brug en scrub og rens din hud godt. Det har hjulpet ret meget på min egen hud, især fordi jeg har ret tør hud.

8. Hvorfor startede du med at blogge?
Jeg har altid haft en stor passion for mode og skønhed, og tænkte det kunne være en fed måde at udtrykke sig selv på igennem en blog. Jeg havde en blog for mange, mange år siden, men det blev ikke rigtigt til noget. Så jeg besluttede mig for at prøve igen, og jeg elsker det! Det er mit frirum!

9. Random fact om dig selv?
Når jeg er alene hjemme elsker jeg at sidde og høre gamle sange. Det er ret sjovt at synge med på dem. Haha

10. Hvor mange penge bruger du på makeup og skønhedsprodukter hver måned?
Uha, det er meget forskelligt. Lige nu bruger jeg ikke særligt mange penge på det faktisk. Men før i tiden brugte jeg nok omkring 300-500 kr om måneden.

my-mac-lipsticks-swatches211. Hvor ofte renser du dine makeupbørster?
For at være bundærlig, renser jeg dem ikke særligt ofte. Måske én gang om ugen, hvis jeg er god. Ellers kan det godt blive til længere tid, og jeg ved godt at jeg skal være bedre til det!

12. Hvis du kun måtte ordne én ting inden du forlader dit hjem. Ville du så helst ordne dit hår eller din makeup?
Helt klart mit hår, haha.

13. Skønheds-produkter du ikke kan leve uden?
The Body Shop olive cream body scrub, Naked 3 palette, Miss Baby Roll mascara og MAC pro longwear concealer!

Håber I kunne lide indlægget. Hvis I selv føler I kunne have lyst til at lave et indlæg med samme spørgsmål, så vil jeg meget gerne læse dem!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nye seje og (lidt) rå øreringe