3 FAVOURITE SPOTS TO EAT IN COPENHAGEN

The body shop event

snack-body-shop-eventI går var en rigtig god og sjov dag. Først havde jeg min søde veninde på besøg, og det var bare maks hygge. Derefter skulle jeg mødes med en anden veninde da vi skulle til dette fine event i The Body Shop. Inden var vi lige hurtigt på McDonald’s og spise lidt. Hvilket jeg også var med min anden veninde tidligere på dagen, så jeg skal nok ikke have burgere og pommes de næste par dage. Hæhæh.

Aftenen blev afsluttet med dette super fine event, som Cecilia Demant & Irina har været med til at arrangere. De er SÅ seje begge to! Det var ikke et kedeligt event i hvert fald. Der var både en masse konkurrencer, mini-makeovers, lækre snacks & vi fik endda lov til at lave vores eget ‘label’ til en Body Butter, hvilket kan ses på nederste billede. Der står Simone på min, og jeg valgte én med Vanilla Pumpkin duft. Jeg tænkte det ville være meget passende til årstiden lige nu.

Følg mig endelig på Instagram og Snapchat: @simonekronborg hvor jeg har postet en del fra denne aften! Det var maks hygge og en god, god aften!

the-body-shop-event-makeupcecilia-og-irinaslik-body-shop-eventbody-shop-customised-body-butter

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 FAVOURITE SPOTS TO EAT IN COPENHAGEN