Tommy X Gigi fall 2017

The brown dress

Her kommer lige et lille tilbageblik fra i sommers hvor jeg havde denne lækre kjole på. Nogle af Jer har spurgt mig hvor jeg har den fra. Så jeg tænkte lige at lave dette lille, hurtige indlæg. Kjolen er fra Boohoo, og kostede ikke særligt meget. Den er købt for et par måneder siden, derfor ved jeg ikke om de har den mere. Jeg elsker den lille detalje med fjeren i livet, som man kan stramme ind og binde, så man får en fin talje.

Kig gerne forbi bloggen kl. 16:18 hvor der vil komme et indlæg om denne måneds Look Fantastic box. Den vil I ikke gå glip af! God lørdag til Jer.

outfit

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tommy X Gigi fall 2017