Den der teddy jakke

The Christmas tag – min jul

I forbindelse med denne kolde, mørke og hyggelige tid, også kaldet december, har jeg kastet en masse svar efter nogle ret så gode spørgsmål. Nu var det nemlig på tide at det var min tur til at svare på The Christmas tag, som jo er så populært op til julen. Hvilket også er forståeligt nok. Jeg elsker julen, og jeg elsker julerelaterede spørgsmål!

25317335_10210004841549631_1382440518_oHvornår begynder du at blive spændt omkring julen?
Det varierer meget fra år til år. I år er det først her i starten af december at jeg har fået den der julestemning. Men andre år kan jeg godt blive spændt tidligere. I slut november synes jeg det er ret hyggeligt allerede at starte på julefilm og pynte op.

Får du stadig adventsgaver, og har du en julekalender?
Jeg får ‘åbenbart’ stadig adventsgaver af min mor. Hver søndag ligger der en gave under vores juletræ. Jeg havde overhovedet ikke tænkt på at jeg stadig ville få adventsgaver, men det er så hyggeligt, at det ikke gør noget! Jeg har 4 julekalendere i år. 1 man skal skrabe, 1 chokoladejulekalender fra Tiger, 1 chokoladejulekalender fra Simply Chocolate og 1 kalender med smykker i. Det ærger mig lidt at jeg ikke har nogen beauty julekalender. Hvem ved, det får jeg måske næste år? Kalendere er en del af hyggen hver jul!

Hvad er din yndlingsjulefilm?
Helt klart filmen ELF, jeg kunne se den hver evig eneste dag. Den er så god og humoristisk. Hvis I ikke har set den, vil jeg virkelig anbefale jer at tænde for fjernsynet og sætte den på. Amen, jeg griner lige meget hver gang!

Har du nogle særlige juleminder?
Jeg har heldigvis ret mange fantastiske minder. Hvert år tager hele familien ud og finder et rigtig pænt juletræ. Der kan godt gå flere timer før man finder det man skal have. Vi fælder det, og bagefter hygger vi med varm kakao og julekager. Rigtig dejlig tradition, men vi har desværre skippet denne tradition de sidste 2-3 år. Jeg krydser fingre for at den kommer igen.

Hvordan ser din juleaftensdag ud?
Jeg plejer at stå tidligt op, fordi jeg ikke kan vente. Og så går dagen egentligt bare med at dække bord og alle de praktiske ting. Selvfølgelig skal vi også i kirke hver juleaftensdag. Vi tager som regel den sene kirketid, da vi synes det er det hyggeligste.

Læs også: Christmas gifts for her

25319695_10210004841589632_1295380922_oHvad spiser du juleaften?
I min familie spiser vi både and og flæskesteg. Jeg skal også have brunede kartofler til, da det er the shit. Derefter får vi risalamande til dessert, som min farmor laver hvert år. Den kan jeg nemlig bedst lide!

Har du nogle juletraditioner?
Jeg elsker traditioner, der er noget helt særligt ved det at have en tradition i familien. Og især juletraditioner, så her kommer de:
1. Min søster og jeg ser julekalender hver aften, det bliver man altså aldrig for gammel til. Det er hyggeligt, og det bygger en spænding op til juleaften.
2. Det er of course et must at have en julekalender man samtidig kan åbne hver dag.
3. Pakkeleg er en fast tradition både til julefrokoster men også juleaften. Elsker pakker.
4. Gudstjeneste i kirken glæder jeg mig SÅ meget til hver juleaftensdag. Det er dér jeg virkelig kan føle at det er juleaften, og så kan man samtidig ønske alle en god jul.

Hvad er dine yndlingsjulesange?
Jeg føler lidt at ‘All I want for christmas is you’ er en klassiker, og ellers kan jeg også ret godt lide ‘Santa Baby’.

Hvad er den bedste julegave, du har modtaget?
Det ved jeg faktisk ikke. Jeg har modtaget mange gode gaver gennem årene, synes jeg. Men jeg var ellevild da jeg fik den jakke, jeg havde ønsket mig i rigtig lang tid.

Ægte eller falsk juletræ?
Begge dele. I alle år har vi haft ægte juletræ, og der er bare en ekstra hygge omkring et ægte juletræ, og lugten af gran. Men samtidig kan jeg også godt se meningen med et falsk et. Så er man fri for det fælder, som juletræer jo gør ekstremt meget. De sidste par år har vi selv haft et falsk juletræ, som vi har genbrugt hvert år. Mega smart.

Hvad er dit yndlingsjuleprodukt til læberne?
Det må i år være min MAC læbestift i farven ‘O’. Den er en brunlig farve med lidt bronze glimmer i, og den er bare perfekt her til jul og vinter.

Hvad er dine top 3 juleønsker i år?
Smykker, bøger og en taske. Jeg har en hel liste med smykker fra Maanesten, som jeg utroligt godt kunne tænke mig. Især alle deres øreringe er bare så smukke. Desuden elsker jeg også en god bog man kan hygge sig med om aftenen, så ‘To all the boys I’ve loved before’, ‘How to be an overnight success’ og ‘#Girlboss’ er på min ønskeliste. Jeg har udset mig en smuk, smuk rød crossbody taske fra Karen Millen som jeg ved jeg får af min mor, da jeg var med ude at købe den. Den glæder jeg mig til at åbne!

Hvad er det bedste ved julen?
Familien & julestemningen er det bedste. Elsker den der hyggelige stemning der altid er omkring julen og juleaften, og vide at man hygger med sin familie. Det er så dejlig en følelse.

Har I nogle særlige juletraditioner?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der teddy jakke