On my Asos wish list (summer edition)

The cutest lemonade summer tags (thank you for making my party so sweet) – printables!

Lavet i samarbejde med Shopink.dk

printables-lemonade-tagsprintables-lemonadeSom I nok ved og har bemærket, elsker jeg at gå i gang med det kreative. Det jeg elsker allermest er når vi i familien holder lidt større fester og arrangementer (som vi gør sjældent) – og vi så skal i gang med at pynte op og finde på idéer!

Jeg faldt over disse printable Pink Lemonade Thank You Tags – som vi brugte til min søsters konfirmation. Indlægget hedder ‘Min søsters konfirmation: pynt + popcorn bar’ hvor jeg blandt andet også lavede den lækreste popcorn bar (den var et hit!). Tags’ene sælges på Etsy af en sælger der kalder sig Everjolly og koster kun 29.70 kr, men så har du dem til gengæld også hele livet, da du downloader det til computeren. Der står “Thank you for making my party so sweet”, og er perfekt til sommerarrangementer. Jeg gjorde så det, at jeg laminerede dem, og lavede et lille hul i midten hvorefter jeg bandt det med noget snor rundt om glasset. Jeg synes selv det ser ret godt ud!

Ulempen ved at printe det hele selv er selvfølgelig at der skal rimeligt meget blæk til. I mit tilfælde løb printeren altså pludseligt tør for blæk, grundet alle de prints. Derfor har jeg et lille og godt tip til Jer der elsker at printe og elsker at være kreative. Spar op til 90% på printerpatroner og blækpatroner her hos Shopink! De sælger både printerpatroner og blækpatroner af god kvalitet + så er det bare billigt. Hvilket er super godt til sådan en som mig (jeg printer meget). Håber I kunne bruge indlægget og ikke mindst de nuttede og sommerlige tags!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my Asos wish list (summer edition)