Weekend reading

The latest fashion trends

Trends, trends, trends. Jeg synes det er vildt spændende at følge med i de mange trends der er. Især på Instagram kan man næsten ikke undgå at få øje på en ny trend. Lige pludselig har alle de små sandaler, muslinge halskæden eller den smarte neon bluse. Jeg synes det er ret vildt, at en trend kan sprede sig så hurtigt, og ret fedt at man kan blive inspireret af hinanden på de sociale medier. Kender I begrebet FOMO? Det er sådan jeg har det. Jeg vil helst ikke gå glip af noget, og prøver selv på at være med på de mange trends – selvfølgelig dem jeg allerbedst kan lide.

Men det betyder dog ikke, at bare fordi det er en trend SKAL man hoppe med på den. Man behøver heldigvis ikke at følge dem, hvis man ikke har lyst. Jeg tænkte bare at det ville være sjovt at se hvilke trends der er populære, og som jeg har set utroligt meget af her for tiden. Men skriv meget gerne nede i kommentarfeltet, hvilke trends du har været med på – det kunne være spændende at læse nemlig!

Neon

Jeg kan tydeligt huske det første stykke neontøj jeg så på Instagram i mit feed. Det var en neongrøn turtleneck. Jeg synes ikke farven var specielt pæn, og det var bare ikke mig. Jeg har aldrig rigtig været fan af neonfarver, og slet ikke på tøj. Men lige pludselig var det en trend, og jeg så mange i mit feed med det. Trøjer, tasker, sko osv. Jeg ejer stadig ikke noget neontøj, mest fordi jeg ikke tror det ville klæde mig. Dog synes jeg faktisk at det kan se mega fedt ud hvis man styler det pænt. Og jeg kunne sagtens finde på at købe mig en neontaske. Men jeg er ikke sikker på at trenden vil vare ved, hvis jeg selv skal sige det. Men jeg begynder heldigvis godt at kunne forstå trenden mere og mere. Hvad synes I?

1/ Gul t-shirt, 119 kr 2/ Pink nederdel, 279 kr 3/ V crop top, 199 kr 4/ Mesh t-shirt, 174 kr 5/ Transparent bæltetaske, 80 kr 6/ Badedragt med pink bælte, 272 kr  7/ Kendall & Kylie sko, 731 kr 8/ Calvin Klein bæltetaske, 439 kr 9/ Crop top, 174 kr

Dyreprint

Jeg er jo ellevild med dyreprint, og det har da også været en kæmpe trend i mange år. Jeg ejer selv noget leopardtøj, bl.a en nederdel, kjole og et par sko. Og jeg tror på at trenden kun bliver større i fremtiden. Slangeprintet er også bare så elegant at kigge på. Jeg ejer selv en blazer med slangeprint, og den har jeg bare ikke lyst til at skille mig af med. Koprintet er jeg også blevet helt forelsket i. Jeg så det for første gang i mit feed for nogle uger siden og jeg blev forelsket med det samme. Jeg føler lidt at man aldrig går galt i byen med dyreprint. Det er så pænt, og jeg skal selv købe meget mere af det. Jeg er helt vild med jumpsuiten (nr. 2) i collagen nedenunder!

1/ Midi kjole, 251 kr 2/ T-shirt jumpsuit, 390 kr  3/ Lyserød cami top, 195 kr 4/ Mini nederdel, 174 kr 5/ Bikini top, 119 kr 6/ Body, 89 kr

7/ Jakke, 390 kr 8/ Bukser, 174 kr 9/ Pyjama top, 313 kr 10/ Kjole, 649 kr 11/ Cykel shorts, 119 kr 12/ Leo sweater, 459 kr

Cykel shorts

Første gang jeg så denne trend var jeg en del skeptisk. Det så mærkeligt ud og lignede et par alt for lange træningsshorts. Men hvis man sammensætter dem med en oversized blazer, eller en hoodie, synes jeg det ser vildt fedt ud. Jeg har dog stadig ikke skaffet mig et par, men det skal jeg helt klart! Jeg skal have de sorte, og så synes jeg også bare at dem i denim er for fede!

1/ Skak-mønstret shorts, 199 kr 2/ Sorte shorts, 129 kr 3/ Denim shorts, 249 kr 4/ Leo shorts, 179 kr

Accessories

Der har været så mange flotte accessories som har trendet en del. Jeg har næsten ikke set andet end disse accessories. Perlehårspænderne har alle haft på. Og jeg mener virkelig ALLE, hvilket jeg godt kan forstå, for de er da bare for smukke. Det hjælper lige lidt når ens hår bliver piftet op med et smukt spænde eller hårbånd. Det kunne jeg godt selv bruge nogle gange, så håret ikke bare ser slasket ud og er helt fladt. Muslingehalskæderne har også været en trend i rimeligt lang tid, men det føler jeg stadig at det er. Derudover kan man jo også få muslingeankelkæder, muslingearmbånd, og muslingebælte. Det sidstnævnte har jeg selv, og hver gang jeg har det på, får jeg en del komplimenter. Jeg føler lidt det er en sommerting, fordi det er med muslinger. Men jeg er selv helt vild med denne trend! Og så har jeg også set denne såkaldte perletaske en del gange, og den er da også for smuk!

1/ 2-pak firkantede hårklips, 60 kr 2/ Muslinge choker, 98 kr 3/ Perletaske, 1200 kr 4/ Glam hårklip, 60 kr

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend reading