Guide: Sådan søger du om et verificeringsbadge på Instagram

This girl cancan

I går var jeg med min søster og min mor en tur i skoven. Efterårsbladene er ved at falde af træerne, og stemningen er så hyggelig når jorden er helt dækket til med de mange orange/brune blade. Efterår er virkelig en af mine yndlings årstider på året! Jeg var i ført mine bukser fra River Island og min meget elskede t-shirt fra en butik i Amsterdam der hedder Tits – og den er nok blevet min nye yndlingsbutik!

Læs også: Yves Rocher julekalender 2018

Ting jeg skal lave i dag: Købe fredagsslik, vente på et opkald, se Suits, rydde værelset op, tjekke mails, købe en fødselsdagsgave til min søster. Hvad skal du lave i dag?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Sådan søger du om et verificeringsbadge på Instagram