Tony&guy hårprodukter til tørt hår

Tiffany & Co. | Deres nyeste parfume

imageedit_6_3918287064 Første gang jeg fik kendskab til Tiffany’s var for omkring 4 år siden, hvor jeg modtog en Tiffany halskæde fra en amerikansk udvekslingsstuderende som vi havde på besøg i Danmark. Jeg havde selvfølgelig hørt en smule om mærket inden, men aldrig ejet noget derfra. Man kan jo ikke købe det herhjemme endnu. Dog faldt jeg tilfældigt over deres nyeste parfume i Magasin. De havde lige fået den i Magasin i november/december, og jeg kunne ikke stå for den. Jeg fik den i fødselsdagsgave, og jeg er simpelthen så glad for den.

Jeg synes at duften er fantastisk og meget frisk i det. Den beskrives som; en ren sensuel og nutidig duft med noter af blomstrende mandarin og blå iris fra smykkehuset. Og så ligner selve flakonen jo en helt juvel. Og jeg er vild med det udtryk!

Duften her er på 50 ml og kan købes i Magasin til 720 kr. Få den lige her. Jeg håber også snart at smykkerne fra Tiffanys bliver tilgængelige her i DK, da jeg elsker deres fine halskæder.

imageedit_11_2505545824

imageedit_13_4356133170

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tony&guy hårprodukter til tørt hår