GOODBYE 2016 AND HELLO 2017 (+ STATUS UPDATE)

TING JEG GLÆDER MIG TIL I 2017

hajal-fotograf

Studiestart – Jeg er kommet ind på et studie, og skal dermed til at studere nu. Så ikke mere sabbatår til mig, nu har jeg også haft ca. 1,5 sabbatår. Så jeg glæder mig til at komme igang, og se hvad det er for noget. Det bliver spændende. Den 23. januar går det allerede løs. Håber det er ligeså nice, som jeg håber.

Flytning og indretning – Og nej, jeg skal ikke flytte for mig selv, haha. Men min mor har fået en lejlighed, som vi snart skal flytte ind i. Jeg glæder mig allermest til indretningen. Indretning af mit værelse + stue osv. Det er det bedste. Pinterest er en rigtig god hjælp til en masse lækker inspiration. Hurra for Pinterest.

Tage på lejrer? – Én ting som I nok ikke vidste om mig, er at jeg er vild med at tage på lejr. Det er alt for hyggeligt. Jeg elsker fællesskabet, så jeg håber at der kommer en del lejre op, som kunne være værd at tage på. Jeg overvejer meget at tage på bibelweekend, med nogle fra kirken. Det lyder ret interessant, synes jeg. Og så tænker jeg også måske, at tage på noget der hedder Sommeroase, hvilket også skulle være super fedt. Jeg gør det meget for fællesskabet og det sociale, da jeg vægter det super højt, og synes at det er rigtig vigtigt. I hvert fald for mig. Det er jo bare skønt!

At rejse – Årh, noget jeg elsker allermest. Nemlig at rejse. Jeg har ikke super meget lyst til at rejse alene, faktisk. Så foretrækker jeg helst at tage en rejse med nogle veninder, eller med min familie. Noget der er i vores tanker er, Frankrig og USA. Men nu må vi se. Alt ville jo være spændende.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODBYE 2016 AND HELLO 2017 (+ STATUS UPDATE)