Love you so mochi⎪NYX professionel makeup

Tip: Hand sanitizers

hand-sanitizerJeg har altid været storforbruger af hånddesinfektion med stort s. Jeg blev afhængig af dem, da jeg købte dem med hjem fra USA for 5 år siden. Jeg købte nogle der var herre cute i butikken Bath & Body Works. De har nemlig mange forskellige slags med gode dufte. Og min mor blev ligeså afhængig, så derefter bestilte vi 20 ad gangen fra eBay og har gjort det et par gange. De ser sådan her ud dem fra Bath & Body Works, og dufter fantastisk.

Forleden dag var jeg så i Urban Outfitters hvor jeg fandt 2 som jeg synes var ret søde. En med ananas og en med kiwi. De er gode at have i tasken, hvis man gerne vil spritte sine hænder af inden man spiser. Jeg har altid selv mindst én i min taske, så jeg kan få fjernet bakterierne på mine fingre inden jeg skal spise. Og så er det jo ikke dårligt at de dufter godt samtidigt. De kan købes her.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

 • Ea

  Hvor er de fine! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også storforbruger af hånddesinfektion, og jeg har altid et par stykker til at ligge i tasken. Må hellere lige fået smuttet forbi Urban Outfitters her i Amsterdam for at se, om vi mon også har dem her. De er jo så fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er de søde!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love you so mochi⎪NYX professionel makeup