Hvisk X Maria Kragmann

Tip: Virkelig god (og billig) blush palette

img_2041Nu er det officielt efterår, og det har jeg glædet mig ret så meget til. Efterår er den bedste tid, ifølge min mening. Jeg forbinder altid denne årstid med hygge, pejs, varme tæpper, Netflix, striktrøjer og jeg kunne blive ved. Dertil hører selvfølgelig lidt lækkert kinderød til, som gør én en smule sprødere, da man hurtigt kan komme til at se for bleg ud i den kolde tid, som er på vej.

Lige for tiden er jeg blevet mega glad for denne blush palette fra Revolution. Normalt bruger jeg ikke de der cremede blushes til mit ansigt, men denne gang faldt jeg altså i fælden. Det gode ved denne palette er, at den blender rigtig godt ind i huden + alle de forskellige farve-nuancer der er at vælge imellem. Det bedste er, at den er sindssygt billig. Den kan fåes på Luxplus (der købte jeg den selv), men man skal dog være medlem for at få den til KUN 49 kr, ellers koster den normalt 69 kr (hvilket stadig er en god pris)! Men jeg leder altid efter andre alternativer, så hvad bruger I selv som blush?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

 • Camilla

  Den er mega flot. Er der andre blush du kan anbefale fra https://www.luxplus.dk/? Evt en der ikke er en palette, men som man køber enkeltvis… Jeg har overvejet enten elf eller Nyx? Vh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Jeg synes den fra mac er god! Jeg bruger den der hedder “Melba” som er en af deres powder blushes❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser den fin og pigmenteret ud! 😮 Jeg er godt nok ikke blush pige, men farverne er skønne. <3 :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvisk X Maria Kragmann