Jordyn Woods: Get the look

Tips til dit første event samt mine tanker

Okay, jeg har lige et par indrømmelser og tanker omkring events, og det første event jeg tog til. Efterhånden har jeg nemlig deltaget i en del events (følg mig på Insta og se min story; @simonekronborg – poster altid fra eventene). Jeg husker tydeligt mit første event jeg blev inviteret til, og dét at der tikker en invitation ind i mailen er bare det bedste, synes jeg. Mit første event var med Veet, som de fleste af os nok godt kender.

Det første event kan godt være ret nervepirrende og jeg må nok indrømme at jeg var en smule nervøs, da jeg tog til eventen alene og ikke kendte nogle overhovedet. Nu er jeg ret social anlagt, og elsker at møde nye mennesker. Men når man kommer alene og ikke kender nogen, er det altså lidt svært og en smule akavet. De fleste bloggere/youtubere kender jo godt hinanden og står oftest i grupper og snakker. Og det er dér jeg synes det er svært. Det er grænseoverskridende og ikke særligt let at gå hen til en pige-gruppe på 5 og introducere sig selv. Selvom jeg selvfølgelig godt ved at de er søde, og jeg følger generelt også med hos rigtig mange af bloggerne.

Efterhånden som jeg blev inviteret med til flere og flere events, vænner man sig hurtigt til det, og mit netværket er hurtigt vokset sig større, hvilket jeg elsker! Jeg har mødt SÅ mange søde og venlige bloggere og hver gang efter en event, smiler jeg over hele hovedet. På grund af de mennesker jeg møder, men også fordi jeg laver det jeg elsker.

skaermbillede-2018-01-18-kl-16-22-52Så hvis du er blogger og skal til dit første event, eller dit andet, så sig ja tak til invitationen, og glæd dig til at tage til eventen og mød en masse skønne mennesker! Hvis du skal til en event i fremtiden, deler jeg ud af mine tips lige her:

Snak med nogle bloggere inden eventen
Kontakt nogle andre bloggere og hør dem om de kommer til eventen. Jeg er sikker på, at de bare synes det er fedt du spørger! Det er super sjovt at møde nye mennesker og se dem i virkeligheden.

Tag billeder
Tag en masse billeder af eventen og dine omgivelser. Alt er som regel blevet stillet pænt op til cute billeder for the gram. Tag billeder sammen med dine veninder og ha’ det sjovt. Du er nok ikke den eneste der vil tage billeder, ALLE tager nemlig billeder til alle deres sociale medier – inklusive mig selv, haha. Jeg elsker selv, at se når folk er til events, så derfor vil dine følgere nok også synes det er hyggeligt at følge med.

skaermbillede-2018-01-18-kl-16-25-02

Det handler om at turde
Træd ud af din comfort zone, og mød nye mennesker. Selvom du kommer med en veninde, så prøv at lære de andre bloggere at kende også. Hvis du er alene, så find nogle som du kan introducere dig selv for. Du er nok ikke den eneste der kommer alene. Vær åben og imødekommende! Jeg ville elske hvis der kom én jeg ikke kendte hen til mig, det viser at de gerne vil lære netop dig at kende.   

Prøv alt og hold dig ikke tilbage
Hvis der er noget jeg elsker, så er det at gøre noget ud af mig selv. Til Veet eventen jeg var til, blev vi introduceret for den nye beauty styler, som vitterligt kunne alt. Èn af tingene den kunne, var at ordne øjenbryn. Jeg kunne ikke lade være og måtte simpelthen bare prøve den, så hende den søde dame ordnede lige mine bryn for mig. Det var SÅ skønt.

rituals-drinks

Hold kontakten med dem du har mødt
Hvis du har været så heldig, at møde nogle nye bloggere, så vær sikker på at I holder kontakten. Eventuelt tilføj dem på Snapchat, bliv ven på Facebook eller følg hinanden på Instagram. Dette har jeg selv gjort en del med nogle af de nye jeg har mødt til events, og det er så fedt. Det kan jo være at du møder dem til det næste event.

Tak værterne fra eventen
Det vil altid være en rigtig god ide at sende en mail til PR bureauet/brandet og takke dem for at have inviteret dig til et rigtigt hyggeligt event. Det er godt at holde kontakten, så bliver du måske inviteret med til deres næste event. Og de er altid super søde!

rituals-snack

Fortæl mig gerne om nogle af de events du har været til eller hvad dine tanker var inden dit første event!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

 • Virkelig gode tips! Jeg er selv blevet inviteret til fashion Week med Boozt her snart og jeg overvejer også kraftigt at sige ja, for at prøve det og møde en masse nye mennesker ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Ej hvor godt søde, det skal du da helt sikkert tage til! 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordyn Woods: Get the look