Street fashion

Tirsdagsfund

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER 7/ HER 8/ HER 9/ HER

Da jeg vågnede i morges var jeg en smule nervøs for at min computer muligvis var gået bort. Der skete nemlig noget i går. Jeg sad og skulle bestille nogle ting for min mor, og idet jeg rækker over bordet for at tage pungen, væltede min æblejuice-drik. Henover min computer. Ned i tasterne. Jeg skyndte mig at finde håndklædet frem og tørre alt det våde af. Noget tid efter kunne jeg mærke at tasterne var en smule hårde at taste på – det er uhyggeligt nok væk nu (heldigvis)! Men computeren virker fin som den skal, så jeg er rimelig lettet.

I dag udgiver jeg et tirsdagsfund-indlæg, som bliver en ny serie her på bloggen. Hver tirsdag finder jeg nogle lækre og sprøde items som jeg deler med jer. Altsammen til fair priser, og alt lige fra sko og tøj til interiør og hyggeting. I dag har jeg fuldkommen forelsket mig i slangeskind-støvlerne, som jeg virkelig godt gad at eje! Hvad synes I?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Street fashion