Banana Joe chips | et sundt alternativ

Tjen penge på at blogge

Indlæg lavet i samarbejde med Yohype

skaermbillede-2018-01-05-kl-22-11-02To spørgsmål jeg som blogger får en del, er “tjener du penge på at blogge?” og “hvordan tjener du penge som blogger?”. Det vil jeg komme ind på i dette indlæg. Det er ingen hemmelighed at det seriøst ville være det fedeste at tjene lidt på sin hobby – i mit tilfælde bloggen. Men for at man overhovedet kan tjene lidt penge på bloggen kræver det, at man har en del læsere som følger med. Jo flere læsere jo flere penge vil man kunne tjene. Så nu vil jeg fortælle lidt om hvordan det fungerer for mig:

Affiliate links: Affiliatelinks er de links, man får en procentdel af salget for, hvis et salg går igennem til et link man har lavet. En gang imellem laver jeg en collage med produkter, og linker til hvor man kan købe produkterne. Der vil altid stå affiliatelink foran linksene så ingen er i tvivl. Så hvis en læser klikker på et link fra mit indlæg og køber noget på hjemmesiden igennem mit link tjener jeg en procentdel af salget. Men dette vil ikke koste ekstra for køberen!

Sponsorerede indlæg: Det sker en gang imellem at jeg laver samarbejder med firmaer/brands. Hvis et indlæg er lavet i samarbejde med en shop/brand vil det altid stå øverst i mine indlæg. Men ofte omtaler eller tester man et produkt. Jeg får altså et beløb for at skrive om et bestemt produkt. Dog ville jeg aldrig kunne finde på at skrive om noget jeg ikke selv vil kunne stå indefor. Det skal både være relevant for jer og bloggen. Så man takker ikke bare ja til hvad som helst. Der er mange som jeg også har takket nej tak til.

Reklamer/Annoncer: Et reklame indlæg er et indlæg, hvor man i stedet for at modtage penge, modtager man et produkt for at skrive et indlæg for virksomheden. Altså er der tale om gaver og ikke penge. Her skal man dog tænke sig ekstra grundigt om i forhold til om det kan betale sig at skrive om og i forhold til hvilke/hvor mange produkter der er tale om. Så man også får noget ud af det på bloggen.

Dermed vil jeg også lige fortælle lidt om YoHype, som er et sted hvor man også kan tjene penge som blogger. Deres vision er, at gøre influent marketing hurtigt, nemt og sikkert. YoHype vil gøre det muligt for influenter at kunne leve af deres passion, og tilbyder dermed kun betalte jobs (sponsorerede indlæg). Så hvis du er blogger kan du gå ind og tilmelde dig som influent, og dermed finde en masse forskellige betalte opgaver. Jeg er selv oprettet derinde som influent, og synes det er super nemt at finde rundt. Det er super brugervenligt, hvilket er rigtigt rart. Der er forskellige jobs, så der vil være noget for enhver influent. Og det gælder både youtubere, bloggere og instagrammere. Jeg er nu ret sikker på, at det vil blive stort!

 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

5 kommentarer

 • Anne

  En god og dejlig dag til dig. Det var godt skrevet – det er vidensdeling på højt professionelt plan som var det info fra en kollega til en anden. Venligst Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Årh det er kommentarere som denne der gør mig SÅ glad. Er virkelig glad for at du kunne lide indlægget. Er kun glad for at kunne give mine gode råd og erfaringer ud til andre 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laurent

  virkelig fint indlæg. er nysgerrig på om du selv kontakter firmaerne eller er det dem der kontakter dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Godt spørgsmål! Oftest er det firmaerne som kontakter mig, men engang imellem har jeg også kontaktet dem. Så det er lidt forskelligt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var rart lige at få specificeret en gang for alle, hvad der er hvad ift. sponsorerede indlæg og reklamer 🙂 Godt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banana Joe chips | et sundt alternativ