Mine saved ASOS items

Todays (outfit + to do list)

23574345_10209824793408540_1392896527_nGodmorgen vinter(friske) læsere, jeg tænkte at jeg lige ville vise mit lidt vinterlige outfit i dag + dagens gøremål. Min varme og dejlige uldjakke er fra Tommy Hilfiger, bukserne er fra Only, og sweateren og skoene er fra H&M. Det kan virkelig mærkes at vi går koldere tider i møde nu, og derfor er det vigtigt at pakke sig godt ind. Jeg skal snart have skaffet mig et halstørklæde og en hue.

Jeg skal ikke lave så meget i dag, men tænkte alligevel jeg lige ville give jer et indblik i min ret kedelige tirsdag. Og så kan I jo bagefter fortælle mig hvad I skal lave i dag?

  1. Lave mig en god omgang cappuccino, måske to, tre eller fire kopper? Det er blevet en god afhængighed her hos mig. Nyder sådan en hver gang jeg skriver et nyt blogindlæg.
  2. Tjekke mails..
  3. Vente et opkald, som jeg håber at kan tage i dag, nåede den ikke i går nemlig..
  4. Se nogle youtube videoer fra Allegra Louise, er ret bagud nemlig – kender I hende?
  5. Lave en ret eller noget i den stil, og skyde nogle billeder – kunne godt tænke mig at få en opskrift på bloggen snart, det er tusind år siden sidst. Denne lækre smoothiebowl er det sidste ‘opskrift’-indlæg jeg kastede mig ud i.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine saved ASOS items