Get to know⎪Camilla Sofie

Tony&guy hårprodukter til tørt hår

Produkterne er modtaget i gave

Jeg har været så heldig at modtage nogle produkter fra et mærke som jeg ikke har prøvet før, nemlig Toni&Guy. Til hverdag bruger jeg faktisk ingen produkter til mit hår udover shampoo når jeg er i bad, og engang i mellem tørshampoo. Mit hår har en tendens til at se tørt ud, og kan hurtigt blive fedtet efter bare 2 dage, og det hader jeg virkelig. Jeg skal vaske mit hår på 2. dagen for at det ikke ser fedtet ud, og derfor er det lækkert lige at få testet nogle hårprodukter, for at se hvad der er bedst for mit hår.

imageedit_1_3291572488Jeg har modtaget disse tre forskellige hårprodukter, og jeg har testet dem. Har I selv prøvet dem eller noget fra det mærke?

Smooth Definition Shampoo: Jeg gjorde hele mit hår vådt og masserede denne shampoo helt ind i mit hår. Desværre dufter den ikke rigtigt af noget, og jeg elsker jo når produkter dufter. Shampooen renser håret og får det til at føles mere smooth og blødt.

Smooth Definition Conditioner: Efter shampooen kom jeg denne balsam i mit hår (imens jeg stadig var i badet). Jeg blev ret overrasket over konsistensen da den lige kom ud af flasken, det var ikke lige den konsistens jeg havde regnet med. Men jeg kom den i mit hår og lod den sidde i 2-3 minutter. Den gør ens hørfibre glatte for at forbedre de dårlige og tørre længder. Derudover giver den også en flot glans til håret.

Instant Refresh Dry Shampoo: Jeg bruger tør-shampoo når jeg lige føler for det, og er så vild med den fylde det kan give mit hår, især fordi mit hår er meget fladt. Så er det dejligt med noget volumen.

Jeg er ret begejstret for shampooen og balsamen, da jeg synes de gør mit hår blødt og mere smooth når jeg er kommet ud af badet. Og det synes jeg også godt at man kan se når mit hår er blevet tørt. Det føles ret lækkert og blødt. Så det er jeg ret glad for, jeg var lidt bange for om mit hår ville blive fedtet efter at have prøvet nye produkter til mit hår, men det er det overhovedet ikke blevet, heldigvis. Tør-shampooen er jeg også ret positiv overfor, da den giver volumen til mit hår, hvilket jeg godt kan lide. Og den gør ikke håret stift, som der er nogle tør-shampooer der godt kan gøre!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Get to know⎪Camilla Sofie