Tips til dit første event samt mine tanker

Too faced | boss lady beauty agenda

I en af mine adventsgaver jeg fik i starten af december var dette sæt fra Too Faced. Det er et sæt som består af en agenda (kalender), en øjenskygge palette, en mini better than sex mascara og en mini melted matte liquid lipstick. Og jeg har været excited over det lige siden. Jeg elsker Too Faced, og jeg elsker paletter. Så der stod jo nærmest mit navn på.imageedit_1_2382759582imageedit_3_3129137072Til de af jer der ikke ved det har jeg i lang tid elsket at dekorere min kalender med klistermærker og washi tape. Jeg elsker at gøre det cute samtidigt med at man skriver i kalenderen, da det motiverer mig endnu mere til at huske min kalender. Se et eksempel HER, HER og HER. Derfor er jeg også ret vild med denne agenda der medfølger. Too Faced gør altid noget ud af det! imageedit_5_6214057113Selve paletten indeholder en hel del naturlige og brunlige nuancer, hvilket jeg faldt lidt for. Jeg går nærmest kun med brunlige farver på mine øjenlåg, og det burde jeg nok stoppe med, haha. Jeg burde nok snart prøve at kaste mig ud i nogle af de lidt vildere farver. Problemet er, at jeg bare ikke er så god til at lægge øjenmakeup. Det tager mig vitterligt kun 6 minutter at lægge hele min makeup. Jeg må øve mig lidt så jeg kan blive bedre! Det er nok mit næste mål. imageedit_7_3074604034imageedit_9_9390185970Paletten indeholder hele 24 farver! Mine yndlings derfra og som jeg har brugt ret meget er; I want it all, Santa’s helper, Halo og Don’t give a fudge. Hvilke er jeres yndlings?

Der er både metallic, glimmer og matte øjenskygger. De er virkelig pigmenterede og holder bare super godt. Derudover er highlighteren #Blessed virkelig også bare to die for!! Hvis du er fan af Too Faced og flotte øjenskygger er jeg sikker på at den ville være noget for dig. imageedit_11_8083236027

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til dit første event samt mine tanker