Konkurrence: Vind 2 par kædeøreringe fra Sanne Nordahn

Ugens planer

Mandag – Dagen skal nok gå med at planlægge indlæg for ugen, og tage billeder. Der sker ikke det helt store, senere skal jeg dog ud at spise sushi med Mike, så det glæder jeg mig til. Jeg føler det er alt for længe siden jeg har spist sushi..

Tirsdag – Min frisør kommer hjem til mig, og så skal jeg have ordnet mit hår. Overvejelserne går på om jeg skal få lavet ombre hår – altså min normale (brune)-hårfarve foroven, og så lidt lysere nede i spidserne af mit hår. Og ellers trænger mine spaltede spidser til en omgang!

Onsdag – Ingen planer (indtil videre). Så hit me up, hvis der er nogle der brænder inde med noget jeg kan lave! Måske jeg skal starte på en ny serie?

Torsdag – Jeg skal til event sammen med Trine – og andre søde bloggere! Det er et blomsterbinding-arrangement, hvilket jeg aldrig har prøvet før, så det skal nok være spændende. Om aftenen regner jeg med at tage til PartyGirlzBanko, hvem vil med? Det lyder sjovt!

Fredag – Min søster er færdig med 10. klasse, så jeg skal selvfølgelig med til hendes dimission, og så skal vi nok ud at spise og fejre!

Skal du noget spændende i denne uge?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

4 kommentarer

 • Det lyder som en rigtig dejlig uge, du går i møde (: Jeg selv skal nyde de sidste par dage her i Danmark, før jeg rejser hjem til Amsterdam på fredag (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Ej hvor dejligt! I starten af næste måned, skal jeg selv holde et par dages ferie i Amsterdam sammen med min familie, glæder mig til at opleve byen! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som om du får en dejlig ud 🙂 Smuk kjole på billedet, hvor er den mon fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Kjolen er fra Esmara by Heidi Klums kollektion, som netop lige er landet i Lidl-butikkerne! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind 2 par kædeøreringe fra Sanne Nordahn