Friday feels

Ugens planer

Mandag – Min søster skal på introtur med sin nye klasse, så hende skal jeg køre tidligt om morgenen. Senere skal jeg være sammen med Trine. Vi skal nemlig til et lanceringsevent med CND og høre om deres nye nyheder: Shellac luxe og vinylux. Så det er noget med nogle negle og behandlinger. Det skal nok blive hygge! Og så kommer der jo en ny Klovn og Robinson (som jeg skal se).

Tirsdag – Jeg skal have planlagt en del indlæg, som jeg har i ærmet. Jeg skal samtidigt også have skudt nogle billeder for iDeal Of Sweden, da jeg har et samarbejde kørende med dem. Senere på aftenen skal jeg igen mødes med Trine, og til event med Björn Axén, da vi skal høre om hans nye spændende efterårs nyheder.

Onsdag – Dagen vil blive brugt på praktiske ting. Jeg har nogle pakker jeg skal hente, besvare mails, skyde billeder, redigere og lave blogindlæg. Jeg kommer nok også til at se noget af Million Dollar Listing som jeg er blevet helt vild med! Det kan ses på Hayu og handler om ejendomsmæglere som sælger nogle af de dyreste lejligheder i New York, og samtidigt er der lidt intriger imellem dem. Jeg er blevet hooked!

Torsdag – Jeg har ikke de helt store planer endnu. Om aftenen skal jeg dog til iDeal Of Sweden event sammen med søde Frederikke – måske vi også lige kan få taget et par billeder inden, hvis vejret er godt? – Men vi skal altså høre om deres nye efterår/vinter kollektion. Jeg har allerede modtaget ét cover fra denne kollektion, og det er så smukt! Jeg glæder mig så meget.

Fredag – Planen er, at nyde fredagen og få købt en hulens masse slik, og bare se en masse film!

Læs også: 20 film alle bør se

Er der noget I ser frem til i ugen?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

  • Lyder som en skøn uge du har i vente, og vil glæde mig til at se resultatet af dit samarbejde med Ideal of Sweden 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday feels