Jeans I need

Ugens planer

Mandag – Jeg skal have styr på nogle ting mht. uddannelse, og hvad der tiltaler mig allermest. Derudover skal jeg også have fundet ud af hvilke indlæg jeg vil skrive til denne uge, så kom endelig med forslag, hvis du sidder inde med noget du gerne vil have svar på. Senere skal jeg til fødselsdag, og så er den dag da også gået.

Tirsdag – Ingen planer i dag, så mon ikke jeg bare skal sidde og hyggeskrive lidt indlæg, og ellers har jeg også tænkt mig at blive færdig med den sidste sæson af Suits (den er lige udkommet for nogle dage siden).

Onsdag – Jeg skal ind til en butik i København og finde noget tøj, da jeg skal lave et samarbejde med dem. Så det glæder jeg mig til! Bagefter skal jeg mødes med Mike og Trine, hvor vi skal sniksnakke på en hyggelig café et eller andet sted.

Torsdag – Jeg skal ikke andet end at slappe af og hente en pakke på posthuset. Ellers skal jeg intet, men det kan jo være at der kommer planer i løbet af dagen.

Fredag – Jeg har en aftale med Nikoline. Vi skal på café og tøsehygge lidt, samtidig men at vi nok også lige kan få taget et par billeder til Instagram. Det skulle vist blive solskinsvejr, så det håber jeg holder. Og om aftenen er der X Factor – elsker auditions, de er det bedste!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeans I need