Dreaming of my summer wardrobe

Ugens planer

on-the-beachSå er det mandag, og denne uge kan bare komme an! Her får I mine planer for ugen:

Mandag – Jeg skal ikke lave så meget andet end et par indlæg her til bloggen. Senere skal jeg dog ind og se tenniskamp med Caroline Wozniacki. Det glæder jeg mig ufatteligt meget til. Min første tenniskamp live, det bliver spændende.

Tirsdag – Min makeupsamling skal vidst lige have en ordentlig omgang – der skal ryddes ud og smides ud. Hele min Alex kommode er fyldt med makeup, både nyt og gammelt. Jeg regner og håber derfor på, at der ikke vil være særligt meget tilbage når den her dag er gået. Jeg får seriøst aldrig smidt det klamme og grimme makeup ud. Men nu sker det (heldigvis!).

Onsdag – Jeg starter morgenen ud med et morgenevent –  et RUNYOURWOLRD løb efterfulgt af dejlig brunch. Jeg er ikke den hurtigste løber, fordi jeg ofte bliver svimmel, men nu prøver jeg. Heldigvis er der lidt til maven bagefter det svedige løb. Senere på aftenen skal jeg mødes med nogle venner. Vi skal nemlig spise sushi, det føles som 100 år siden jeg spiste det sidst. Mm, glæder mig!

Torsdag – Dagen står ikke på det helt store, så hvis jeg ikke finder på noget at lave kommer jeg nok til at sidde og stene serien ‘How to get away with murder’, den er så, så, så god. Har du set den?

Fredag – Lidt det samme som torsdag. Bortset fra, at jeg skal ned og blande fredags slik til i aften!

Skal I noget spændende denne uge?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreaming of my summer wardrobe