HUDA BEAUTY LIQUID MATTE LIPSTICKS

VAR VI VED AT FÅ INDBRUD?

img_8291Dette indlæg burde jeg egentlig have udgivet i sidste uge, men har fuldstændig glemt det, så det kommer altså ud nu. Jeg er begyndt, at tage musik i ørerne, imens jeg sover, da jeg synes det virker så afslappende, at falde i søvn til. Jeg lagde mig til at sove ca. kl 1 om natten. Og vågnede så omkring kl. 4 om morgenen (min musik var stadig kørende). Det skal lige siges at jeg har værelse lige ved siden af vores første hoveddør. Så jeg vågnede simpelthen af en bankelyd på vores hoveddør. Og ja, nogle vil måske tænke, at indbrudstyve ikke ville kunne finde på at banke på døren. For den tanke har jeg også altid selv haft. Men så tænkte jeg også, at det er jo efterårsferie, og det er jo ret klogt hvis de banker på. For på den måde kan de se om man er nogle der vågner let, og så kan de vel stikke af, hvis de ser lyset blive tændt i stuen.

Jeg vågnede jo bare brat op, og tænkte at det var indbrudstyve. Jeg turde ikke lige at stå op og gå ud og kigge. Så jeg gjorde det, at jeg skrev en sms til min mor (vidste godt hun sov, men tog chancen alligevel, hæhæ). Jeg skrev: “Mor, er du vågen?”. Min mor vågner lige så let som jeg selv gør, så min mor skrev tilbage “Nu er jeg, hvad sker der?”. Hvorefter jeg skrev, at jeg hørte en bankenlyd på døren, og om hun ikke lige ville tjekke. Og selvfølgelig tændte hun jo lyset i stuen, hvilket de selvfølgelig har set, og så er løbet væk.

Nogle vil måske mene, at det er noget jeg tror, jeg bare har hørt. Men nej, jeg plejer aldrig bare at vågne midt om natten. Og er 100% sikker på, at jeg hørte en bankelyd. Det er ret skræmmende at tænke på, synes jeg altså. Det er ikke lige det fedeste. Kunne ikke falde i søvn efter, så jeg var vågen helt til kl 7, hvor jeg så sov efter. Tænkte jeg lige ville dele denne lille “skræmme-historie” med jer.

Har nogle af Jer nogensinde haft indbrud?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUDA BEAUTY LIQUID MATTE LIPSTICKS