Todays (outfit + to do list)

Verdens nemmeste salat

Jeg har haft den roligste morgen med afslapning og ‘morgenbordet’-playliste fra Spotify, så bliver ens morgen bare ikke bedre. Jeg har allerede drukket 3 kopper kaffe (aka. cappuccino), og lavet mig en lækker (sund) og nem salat. Bestående af tomater, fetaost, og mozzarella. Det er den lækreste kombination ever. Og det er SÅ nemt at lave, og tager vitterligt ikke mange sekunder.

Jeg har derudover blandet lidt eddike, olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen og hældt ud over. Det synes jeg er enormt lækkert.

p1010088 p1010067Jeg sidder lige og tjekker mails samt prøver at finde på blogindlæg jeg kan skrive om, imens jeg spiser og drikker. Se lige koppen, er den ikke bare for cute? Den er købt i USA, og er så unik, synes jeg.

p1010081 p1010108Her ser I min alt for nysgerrige kat, som simpelthen er SÅ madglad. Hun kommer altid når vi andre skal til at spise vores mad. Hun er for skøn!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

6 kommentarer

 • Mmh! Jeg bliver jo helt sulten – hvor ser det bare lækkert ud❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert. Jeg elsker, at starte dagen på noget sundt og let. Hvilken dressing har du brugt? Det ser ud som om det er vendt i en olie-dressing.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Jeg har blandet noget eddike, olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen 🙂 Super nemt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Det ser også virkelig lækkert ud! Dejligt med en stille og rolig morgen – der er ikke en bedre måde at starte dagen på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Nej lige præcis. Elsker stille morgener! De er det bedste😍

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays (outfit + to do list)