Nelly favorites

Vores indflytningsfest (se vores hjemmelavede is bar)

For én uge siden, holdte vi en indflytningsfest for vores nye lejlighed. Vi er nemlig lige flyttet ind for knap 5 måneder siden. I min familie er vi ikke rigtigt de typer, som holder fest. Men når vi endelig gør, elsker vi at gå lidt ekstra op i selve pynten (især jeg går meget op i det). Pinterest er altid stedet hvor jeg får de bedste idéer. Derfra fik jeg blandt andet denne idé, med at vi skulle lave en isbar, og vores tema til festen skulle være ‘Ice Cream’! Hvem kan ikke lide is? Er ret sikker på, at det er noget for alle. Både børn og voksne, ikke?

LÆS OGSÅ: Min søsters konfirmation: pynt + popcorn bar

ice-cream-bar-toppingtoppingska%cc%8al-i-lemonadelemonade-drinksI disse fontænere er der iste og lemonade i. De er købt fra Imerco, og er så smarte når man skal holde fest. Derudover var der en masse frugtspyd, pølsehorn osv. Hvad synes I? Jeg synes selv det blev ret cute, hæhæ.

pindemadderindflytningsfestsa%cc%8a-flot

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly favorites