Ganni nyheder - mine 4 favoritter

VSCO filter settings for better Instagram photos (These ARE the best)

Noget af det jeg nyder allermest er at tage en masse skønne og pæne billeder. Men det allerbedste er at redigere billedet bagefter. Selvom jeg aldrig har været så god til det, og dermed sagt at det aldrig rigtigt har sagt mig noget. Det der med at redigere et billede. Jeg er dog nu kommet på bedre tanker, og kan faktisk ret godt lide at redigere mine billeder.

Jeg har aldrig rigtigt redigeret mine billeder på Instagram i de 5 år jeg har haft den. Det eneste jeg har gjort ved billederne, er at sætte ét enkelt filter over og så var det billede done. Eller skruet op for lysstyrken.

vscoJeg har dog set flere og flere instagrammere, som bruger VSCO appen, og det ser bare så mega genenmført ud. Det giver mig lyst til at lave mit eget feed om. Her ser I hvordan I lige præcis kan få disse temaer, ud fra hvilket filter, lysstyrke, kontrast, hudtone, temperatur, osv. der er blevet brugt.

vsco-2
Jeg er selv ret vild med filterne som starter med C og F. Og især her i den nederste collage elsker jeg de forskellige filtre. Man skal dog være opmærksom på at ikke alle filtrene er gratis. Man skal nemlig betale for nogle af dem, hvilket jeg også selv har gjort. Så man kan jo lige lure hvilke filtre man synes er pæne her, og så (måske) beslutte sig selv for at købe dem. Jeg er dog ret spændt på at høre hvilke filtre I selv er mest til?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni nyheder - mine 4 favoritter