Februarplaner

weekend reading

Såé er min lørdag gået, og jeg har netop lige holdt familiefødselsdag, da jeg ikke fik gjort det i januar måned. Og nu fik jeg lyst til at lave dette indlæg, da jeg ikke har fået lavet ét i lang tid. Jeg sidder med en rar følelse af, at jeg er mega motiveret til at lave en masse indlæg her til aften. Lysten til at blogge kommer lidt i perioder hér og dér, men det afhænger også af at der er en masse personlige ting og sager af og til. Og så er lysten der bare ikke lige nogle gange. Men den er her nu. Og jeg fik sådan lyst til at finde mit kamera frem og tage nogle billeder i morgen til bloggen. Og tror I så ikke lige at mit hukommelseskort er forsvundet. Jeg har ledt og ledt, og endda ryddet op på mit værelse, og jeg kan ikke findet det nogle steder. Det er så ærgerligt. Men nu nøjes jeg med dette indlæg, og så må vi se om kortet dukker op snart! Kan I lide disse weekend-indlæg?

Hvis jeg skulle til et varmere sted hen lige nu, skulle denne grønne sag helt sikkert med mig

Omg, se lige de nye emojis der snart kommer! Nu kommer menstruations-emojien altså, haha

15 hotte celebrity-par der har rocket den røde løber til Grammy!

Jeg kunne sagtens se for mig, disse smukke kurve i mit køkken, når jeg engang flytter. De er virkelig smukke at have stående

16 små kærlighedsgerninger dit barn vil elske

Kan jeg få alle jeans’ne ind i min garderobe, tak? De er allesammen så seje

Er simpelthen så forelsket i hele hendes univers, og især disse smukke billeder fra Mexico. Wow wow wow

Helt sikkert en ‘ud af min komfort-zone’-sko, men farven er for fed! Dem ville jeg gerne eje

JA TAK til alle graphic tees i hele verden, og især denne er for nice!

4 influencere som ingen bør følge – et interessant og spændende indlæg!

Ærligt de her fastelavnsboller er de pæneste og lækreste jeg i lang tid har set – og min mund løber i vand nu. Det er jo snart fastelavn

Her skal du møde din kommende kæreste ifølge dit stjernetegn

Perfekte outfits til Valentines day, mine favoritter er nr. 1, nr. 11 og nr. 14!

5 asiatiske retter (der er opskrifter). Hmmm, det ser godt ud

Den sødeste (og billigste) trøje, jeg bare må eje!!!

Er du til cool, street fashion? Det er jeg!

Jeg føler, at de her smukke bukser ville passe perfekt ind i min basic garderobe

 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Februarplaner