Få selvforkælelse med Goodiebox hver måned

Weekend reading

Glædelig søndag (& weekend), jeg håber I alle sammen har en fantastisk én! Herhjemme har det været stille og roligt. Der er ikke så meget gang i mine weekender for tiden. Mine weekender plejer at være fyldte med alting som jeg skal nå, men det er faktisk virkelig rart, ikke at skulle så meget i weekenden. Jeg er gået i gang med Chilling Adventures of Sabrina på Netflix, da jeg så at 2. del af serien var blevet tilføjet. Og indtil videre synes jeg den er ret spændende, men afsnittene varer også 50-60 minutter, så det bliver ikke lige i morgen jeg er færdig med den serie i hvert fald. Senere tænker jeg, at tage et sted hen jeg ikke har været før, for at gå en tur. Det er jo sååååå dejligt vejr, og solen er fremme. Jeg har hørt noget med at man skal nyde det nu, fordi det vender i næste uge. Har jeres weekend været god?

Lidt tips herunder:

Herhjemme er vi begyndt at lave lidt om, og vi kunne godt tænkte os noget lignende de her spisebordsstole. Jeg elsker den blå farve og de guld ben. Åååårh så pænt! (og så er de endda på tilbud!!)

Lige min type sommer-sandal!!

10 måder som får dig til at se mere sofistikeret ud.

Det er jo snart tid til påskemiddage, og har I set Acie’s smukke påskebord? Er du vimmer, det er flot + det kan jo give dig selv lidt inspiration.

5 regler hvis du skal ‘slide into’ nogens DM!

Hvis jeg skal på ferie til et varmt land i sommer, skal den her leo bikini helt klart med mig.

Få den perfekte basis-garderobe lige her. Listen får mig til at skynde mig ud at købe de ting jeg ikke har!

Wauw jeg elsker denne bloggers afslappede men alligevel stilede outfit. Hun er så smuk!

Er du endnu ikke hoppet med på trenden om de fine perlespænder, så giver Lille My et ebay tip til alt for billige penge. Jeg overvejer selv at købe dem, for de er da godt nok fine!

Den svenske blogger (som er min absolut yndlings!) udgiver sin egen smykkekollektion, og smykkerne er simpelthen så flotte. Jeg vil gerne have dem alle, tak!

Hvide bukser er altså et must til basisgarderoben, så derfor ønsker jeg mig dem her!

Her skal du spise vegetarisk i København.

10 vilde ting du og din kæreste skal opleve sammen.

Kærlighed ved første blik. Er det rigtigt?

Click. Read. Love.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få selvforkælelse med Goodiebox hver måned