Forårets store trend: Leopard print (og gerne masser af det)

Weekend reading

Nu har jeg endelig fundet frem til at lave et dejligt weekend-indlæg igen. Jeg føler det er lidt for længe siden jeg sidst lavede et. Det sidste jeg udgav kan I læse her. Min uge har været god, og man kan i den grad godt mærke på vejret at efteråret er her, og vinteren er på vej. Og så nyder jeg bare at ligge med et tæppe og se Riverdale, som jeg følger med i hver torsdag. I går (fredag) var jeg til pressedag sammen med Trine hos både Polhem PR og PR Connect – det var hyggeligt! Hos Connect drak vi omkring 4-5 glas champagne og da jeg kom hjem var jeg helt færdig. Jeg valgte at sove kl. 20 (hvilket aldrig sker for mig), og vågnede kl. 23.30, og sidder nu her kl. 02.14 om natten – så teknisk set er det lørdag. Efter indlægget er udgivet, ville det nok være en god ide, at sove lidt mere, så jeg kan være frisk til i morgen – eller i dag er det jo? Lidt forvirrende, nåmen håber I finder indlægget interessant!

Sådan håndterer du de sociale medier. Lad det for guds skyld ikke gå ud over dit selvværd

Jeg er SÅ forelsket i denne slags kjole, og de er begyndt at komme frem mange steder. De skal bare blive en trend igen (måske en der vare ved?)

Noget af det sværeste at finde er den perfekte mascara, synes jeg. En som ikke klumper, smitter af og er vandfast. Kig på mini-testen og find den du synes lyder bedst

Arrhhh dejlig blød jakke

Mayochup er nu blevet en realitet. Jeg er ikke helt sikker på om jeg synes det er lækkert eller ulækkert?

Sejeste jumpsuit, men samtidig kan det godt minde mig lidt om en form for arbejdsdragt. Det er en ‘enten hader man den eller også elsker man den’-trend

Klassisk sort kjole, som jeg bestiller hjem ASAP

Er jeg skør hvis jeg siger, at jeg godt kunne tænke mig en kvindekrop-kop? Man kan også få en med nogle kvindeben

Glimmersokker kan man bare ikke få for mange af – og især ikke disse med sløjfer på!

Roadtrip anyone? Tag mig gerne tilbage til Amerika

Jeg drømmer stadig om den her flotte strik-kjole

Kageliv får min mund til at løbe i vand, ååårh nogle lækre pandekager – og så med jordbærskum!

Madeleine’s look er det fedeste

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårets store trend: Leopard print (og gerne masser af det)