Nelly pink week

Weekendtips

Glædelig fredag derude! Er det bare mig eller er ugen fløjet afsted? Det føles virkelig sådan, men jeg klager ikke, for fredag er seriøst min yndlingsdag på ugen. Der kommer X Factor i aften, som jeg følger med i, og jeg holder så meget med Kristian og Benjamin. De er jo vanvittigt gode! Udover det har jeg ikke nogle voldsomme planer i weekenden faktisk. Vi får min søsters veninde og hendes mor på besøg søndag, men det er også de weekendplaner.

Jeg har gået denne uge og ventet desperat på en pakke fra Na-kd, da jeg skal lave et samarbejde med dem. Pakken blev sendt afsted i mandags sidste uge, og jeg kan se at den er ‘stuck’ i Holland, hvilket den faktisk har været hele ugen. Jeg havde derfor tænkt mig at skrive til DHL, men kan ikke finde en mail på dem. Jeg kunne kun udfylde en formular, som så sagde ‘fejl’ da jeg trykkede på send-knappen. Så jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal gøre nu, har I prøvet det? Anyways, håber snart at den kommer!

Skal I lave noget spændende i weekenden? Hvis ikke har jeg nogle rigtig gode weekendtips til jer lige her:

  • Jeg er jo nok det man kan kalde for en ‘serie-narkoman’, så derfor har jeg også serier jeg kan anbefale og ikke anbefale. Især på Netflix. Jeg har slugt Netflix-serien Selling Sunset råt på bare 1 dag. Det er sååå godt og handler om at sælge luksus huse i Hollywood. Og så er der Date min værste side på DR1 som er et eksperiment hvor nogle singler skal date hinanden og ‘blotter’ sig allerede første gang de mødes, ved at fortælle en masse sandheder.
  • Tivoli åbnede for sommersæonen i går, og lægger ud med et påsketema, så hvorfor ikke lige tage en tur derind. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst var der i påsken, og kunne derfor godt selv tænke mig at se deres påskeudsmykning. Det skulle være så hyggeligt og farverigt!
  • Få et glas koldt rosé og østers for 10 kr. stk. på Restaurant Ravage, da de holder østersbar (hver fredag i april). Det er jo perfekt i denne skønne sommer-sol.
  • Gå en dejlig tur i Kongens Have og nyd de smukke lyserøde blomster der er sprunget ud. Jeg gik forbi i går, og det er virkelig smukt.
  • Uniqlo er lige åbnet inde på Strøget, så det ville være en oplagt mulighed for at få shoppet lidt. Det skulle være en form for ‘den japanske H&M’!

Jeg håber I kunne bruge mine weekendtips og så må I få en skøn skøn skøn weekend med masser af sol!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly pink week