Festival fashion

What I eat in a day – Jeg er startet på Youtube

Hej alle I søde mennesker der læser med. Jeg er ked af at der har været meget stille i et stykke tid her på bloggen. Den nogenlunde hovedgrund til det er, at jeg har været en del uinspireret, og ikke helt haft motivation til det. Jeg har fokuseret en del på Instagram, for at gøre mit feed og generelt min profil bedre, og derudover har jeg lige lagt min første video på Youtube.

Videoen er en ‘What I eat in a day’, som faktisk viser virkeligheden af hvad jeg spiser på en dag. Selvfølgelig spiser jeg ikke de samme madvarer hver dag, jeg varierer en del. Men den er ægte. Jeg elsker selv at se denne slags videoer, og synes det er sjovt at se hvad andre spiser i hverdagen. Gå gerne ind og se videoen, giv den et like og subscribe til min kanal. Det ville jeg blive super glad for!

Og lad mig endelig vide hvilke andre videoer I vil se! 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival fashion