What to do on a rainy day?

mig-ved-strandenDe sidste par dage har bare ikke været særligt sommeragtige. Jeg vil gerne indrømme, at jeg dog elsker regnvejrsdage – det er så hyggeligt. Men lige denne sommer ville det være rart med en smule solskinsdage, da jeg bare skal være hjemme. Og jeg vil da gerne opleve noget sol og varme i år. Ifølge min Iphone vejrudsigt skulle de næste par dage faktisk blive gode sommerdage. Så vi krydser fingre. Lige nu sidder jeg i min seng, og skal til at læse en bog af Zoella – en britisk youtuber. Den kan anbefales. Faktisk dem alle tre. Men her er lige en okay fin liste med ting, du kan lave på dage som denne:

  • Sidde foran pejsen med en kop varm kakao og dagdrømme
  • Tag et dejligt varmt boblebad (med bath bombs)
  • Find dit bagegrej frem, og lav nogle vildt lækre cookies
  • Tænd for Netflix og find popcornene frem og se et par afsnit af Orange Is the New Black
  • Søndags-online-shopping, Nelly skulle vidst have op til 70% lige nu!
  • Forkæl dig selv; ansigtsmaske, manicure, pedicure, og lækkert fodbad
  • Inviter veninderne over til en omgang rigtig tøsehygge
  • Tag på café med en god ven

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look Fantastic Beauty Box June 2017 Review⎪The Wanderlust Edition