Hallo Oppo | healthy Ice cream

Whats in my bag

Jeg er nærmest blevet afhængig af at se disse youtube-videoer ‘whats in my bag’, og tænkte derfor det kunne være sjovt at lave et indlæg med hvilke ting der stortset altid befinder sig i min taske. Jeg synes at det er spændende og interessant at se hvad folk egentlig gemmer i deres taske. For at være ærlig tømmer jeg ikke min taske særligt ofte, og bliver derfor tit overrasket over det der gemmer sig. Men denne gang synes jeg faktisk ikke det var så slemt, men det kan I selv se her:

imageedit_27_9801226042Nøgler
Jeg har altid mine nøgler på mig, og går aldrig uden dem. Lige nu er der dog kun 1 nøgle i nøgleringen, da jeg mangler at få mine andre nøgler, så de kommer på senere. Det gode ved denne nøglering er, at der er denne kæmpe lyserøde dusk, som gør det meget nemmere at finde nøglerne i tasken. Jeg hader nemlig når jeg skal ligge og rode efter nøglen. Den er bare fra H&M.

Mini parfume
Endnu en ting som jeg altid har med mig. Jeg kan godt lide tanken om, at jeg lige hurtigt kan sprøjte lidt duft på mig, så jeg dufter godt. Hvis man skal langt er det en god ide, da parfume-duften ofte godt kan fordufte inden man når frem til sin destination, eller hvis man sveder meget. Og det er en mini-parfume så den fylder heldigvis ikke så meget. Den er fra Normal og koster kun 10 kr. De har nogle forskellige slags.

imageedit_29_8553595222Kvitteringer
De her kvitteringer er fra mine seneste køb. Ofte når jeg køber noget og får kvitteringen, smider jeg den bare ned i min taske, og så ligger der bare en hel bunke krøllet sammen til den dag jeg egentlig gider at rydde op i min taske. Men i dag var der kun 4, så det er jeg ret stolt over.

Strepsils
Ikke noget jeg normalt har i tasken faktisk. Men hele ugen har jeg været lidt småsyg og forkølet, og derfor har jeg haft dem med mig overalt, da de har været gode for min hals.

Lipgloss
Jeg går aldrig uden en lipgloss eller læbestift da jeg ofte har behov for at ‘touch-up’ i løbet af dagen. Den jeg har i min taske er en Dior addict gloss og er i farven 853. En rigtig pæn rød farve.

imageedit_34_3054343357Hånddesinficerende
Jeg har altid bestilt hånddesinficerende fra England og USA. Første gang jeg ‘opdagede’ dem var da jeg var i USA for nogle år tilbage, og jeg faldt pladask for deres fine indpakning. Jeg kan ikke få nok af dem. Og slet ikke dem fra Bath & Body Works, som denne jo også er fra. Jeg elsker den lille enhjørning, og den dufter så dejligt. Når man er ude vil man konstant komme til at røre alt muligt, og derfor er det en god ide at have en i tasken, hvis man nu lige bliver sulten på farten.

Roll on
Det er en lille roll on, som virker afstressende og har en meget rolig effekt. Hvis man føler sig stresset og har brug for at slappe lidt af, er det meningen at man bruger den på håndleddet og får trækket vejret dybt, så den er med til at berolige en. Og hey, det virker altså! Jeg fik den i en Look Fantastic box.

imageedit_36_7167614344Bog
Lige nu har jeg min nyeste bog i tasken, nemlig den fra Marie Jedig – som jo også er blogger. Hendes bog er så fin og har den perfekte størrelse til at passe i tasken. Og så kan man jo lige sidde på en café med en kop kaffe og læse bogen. Jeg er næsten færdig med den, og er helt grebet af den.

Pung
Min pung er en som jeg fik i fødselsdagsgave for 100 år siden, den er meget gammel. Men den er fra Michael Kors og har holdt utroligt godt. Jeg ville gerne have den, da der var et rum til min daværende iPhone 4s i pungen, hvilket var utroligt smart. Nu har jeg fået ny iPhone, og derfor er der ikke plads til den i pungen, men jeg er virkelig glad for denne pung. Den forlader mig først når jeg har slidt den helt op!

imageedit_38_3140781674Håber I nød indlægget, jeg er utroligt nysgerrig for hvad I har i tasken. Er der noget I altid har med jer og ikke kan gå uden?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

6 kommentarer

 • Elsker også den slags videoer og har selv overvejer om det er noget man kan overføre til et alm. indlæg. Det fungere virkelig fint her!
  Jeg har altid en hår elastik, håndcreme, læbepomade og læbestift med min foruden pung og nøgler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Uhhh det lyder også som gode ting at have med i tasken! Jeg burde også have en håndcreme med mig hver gang, da jeg har så tørre hænder. Det må jeg tænke på næste gang jeg skal ud! 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Jeg er vild med tasken! Og Marie Jedig’s bog er så fin – jeg har selv overvejet at anskaffe den og nu du siger man bliver fanget af den må jeg hellere få det gjort 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Jeg tror jeg fik læst hendes bog på omkring 3 dage!! 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med din taske <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hallo Oppo | healthy Ice cream