Sui Ava earrings

Yellow striped shirt

Skjorte Bik Bok // Bukser Vero Moda // Sko Bianco

ootd-yellow-shirtEndelig har jeg fået skudt nogle outfitbilleder, jeg føler det er en trilliard år siden det sidst er sket. Det er noget jeg gerne vil blive bedre til. Så nu har jeg fået købt mig en ordentlig linse til mit kamera. Den tager de de bedste billeder overhovedet. Jeg tror vidst lige, at jeg skal have købt en taske, hvor mit kamera kan være i, så jeg kan have det med rundt.

De sidste par dage er gået med at binge-watche serien ‘Dollars’. Shit, den fanger mig. Desværre er der kun 1 sæson lige nu, og jeg er snart færdig med den. Så jeg skal til at finde en ny serie lige om lidt. Følger I med i nogle serier?

new-pic

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sui Ava earrings