Whats in my bag

Yndlings øreringe fra Maanesten

imageedit_40_7674959987Jeg elsker smykker. Men især Maanesten smykker. De nyeste øreringe jeg har fået er disse rigtig pæne og smukke guld øreringe fra Maaanesten. Øreringene har en bølget form som mest af alt minder om en muslingeskal. Jeg går for det meste med dem hvis jeg skal noget fint, da jeg synes, at de er lidt meget til hverdag.

De er helt vildt elegante og klassiske, og jeg er blevet helt forelsket i dem. Jeg har allerede udset mig det næste par øreringe fra Maanesten, som jeg godt kunne tænke mig. Det er dem der bliver kaldt ‘shell’ øreringene, og de minder ret meget om dem jeg har. Men ååårh, jeg drømmer! Har I også noget fra Maanesten som I bare er mega glade for?

imageedit_43_7684593141imageedit_45_7745725344

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Whats in my bag