Er du vil med brugskunst i dit hjem?

Er du vil med brugskunst i dit hjem?

Justhome.dk er en blog, der bl.a. skriver om brugskunst, design og æstetik i hjemmet. Find inspiration på bloggen til at indrette dit hjem.

 

Søger du en tjekket blog til kvinder, der går op i æstetik, så kan du helt sikkert finde hjælp på Justhome.dk. De har mange spændende indlæg om bl.a. brugskunst, design og møbler. Når man indretter sit hjem, så er det vigtigt at tænke over de små detaljer, som gør at hjemmet bliver hyggeligt. Hvis man kun indretter sig med det ”nødvendige,” fx bord, stole, køkkengrej, loftslampe etc. så kan stemningen godt risikere at blive lidt tung i hjemmet. Ethvert hjem har brug for de små detaljer, der gør det hjemligt og hyggeligt. Det kan fx være brugskunst, designobjekter, kunst, familiebilleder, lysestager til levende lys og meget mere. Hvis du søger hjælp til at finde de bedste butikker, der sælger designobjekter og brugskunst, så kan du finde hjælp på www.justhome.dk. Der bliver ofte lagt spændende indlæg op inden for de forskellige kategorier, hvor du bl.a. i design-kategorien kan finde informative artikler om design og brugskunst. Der findes mange designere i Danmark, som klarer sig rigtig godt på det internationale marked og som laver produkter, som vil se godt ud hjemme hos dig. Der findes mange flotte vaser, lysestager, krukker, frugtfade, billeder, plakater etc. som du kan smykke dit hjem med, og der er endda butikker i dit nærområde, som fokuserer primært på den slags.

Kom med på keramikbølgen

Keramik er kommet på mode igen, da der er mange unge designere, der arbejder med keramik og som laver nogle enormt smukke vaser, krukker, kopper og tallerkner i håndlavet keramik. Keramisk design er en fantastisk form for brugskunst, for det er enormt slidstærkt og kan holde i mange generationer, hvis ikke man taber det på gulvet. Der findes mange flotte keramiske objekter, som du kan købe på internettet og hvis du søger brugskunst til at smykke dit hjem med, så bør du tjekket bloggen Justhome.dk ud. De kan give dig et overblik over de bedste butikker og de hotteste designere lige nu, som laver smukke ting til hjemmet. Når man indretter sig skal man huske at gøre plads til de små ting, som ikke nødvendigvis har en ”funktion,” men som skaber stemning og en god atmosfære. Det kan være en lille skål i keramik, som står på kommoden, hvor man kan lægge sine nøgler i eller et smukt frugtfad på sofabordet. Det er den slags detaljer, som skaber den gode stemning i hjemmet. Du kan læse meget mere på www.justhome.dk og finde inspiration til indretningen med brugskunst.

 

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes