Hvad koster Invisalign hos BetterSmile?

Hvad koster Invisalign hos BetterSmile?

Få et smukt smil også selv om du er blevet voksen

Mange voksne mennesker undlader at få en tandregulering, fordi de synes det er pinligt. Grunden til at de synes det er pinligt er fordommen om at det dels kun er for børn og unge og dels at det ser fjollet ud med togskinner. Togskinner er imidlertid ikke den eneste mulighed der findes. Invisalign er en moderne metode til at rette tænder, som næsten er usynlig.

Hvad er Invisalign hos BetterSmile?

Invisalign hos BetterSmile er en smart skinne som retter dine tænder. Selve skinnen er gennemsigtig og derfor næsten usynlig. Skinnen lavet i helt nøjagtige mål efter dine tænder og den regulering der skal til. Som en lille bonus kan skinnen også bruges til tandblegning så du samtidig får flotte hvide tænder.

Det første spørgsmål er ofte pris

Hvad koster Invisalign hos BetterSmile, spørger de fleste. Prisen er individuel, men der gives altid en fast pris efter første besøg. Prisen afhænger af hvor stor en regulering der skal til og hvor mange tænder det handler om. Derfor finder du ikke en prisliste, men en fast pris som dækker over præcist det du har brug for.

Hvad er BetterSmile?

BetterSmile er en klinik der har specialiseret sig i tandregulering og som har mission om at give alle der ønsker det et smukt smil. Læs mere om BetterSmile her.

Et smukt smil giver selvtillid

Har du skæve tænder og er du generet af det, så går det ud over din selvtillid. Ved at få rettet dine tænder gør du altså ikke kun noget ved dit udseende, men du gør også noget for din selvtillid og din generelle mentale sundhed.

Små skavanker kan udbedres

Mange mennesker går rundt med små skavanker, som andre måske ikke bemærker, men som de selv tillægger stor negativ betydning. Har du en skavank som der kan gøres noget ved, bør du overveje om ikke det er pengene værd. Det handler aldrig kun om udseendet, men har altid en ekstra betydning i form af mindre selvværd.

Lev med dit udseende, hvis du kan

Alternativt til behandling er at gå den anden vej, og blive overbevist om at din skavank ikke er negativ. Det kræver mod og måske hjælp fra en terapeut. Halvdelen af vejen kan du gå selv, ved at spørge alle dine nærmeste om deres ærlige mening. Får du kun positive svar, som du tør tro på, så mangler du kun at overbevise dig selv. Er du meget usikker fra starten, kan du finde styrken i samråd med en dygtig terapeut. Uanset hvilken vej du vælger, så ligger det store arbejde hos dig selv.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes