Sådan tager du dig beds af din terrasse

Sådan tager du dig beds af din terrasse

Hvis du er boligejer, så ved du, at det kræver meget tid at tage sig af sit hjem. Både hus og have kan ofte trænge, hvis man kommer bagefter med vedligeholdelsen. Dette gælder også for din terrasse.

Vedligeholdelse af terrassen

Uanset om din terrasse er lavet af træ, fliser eller noget tredje, så er det vigtigt at holde den ved lige.

Der er mest af æstetiske grunde, da det bare giver et smukkere udtryk, når terrasse er pæn, nydelig og klar til at blive tager i brug.

Derudover, så er det også nemmere at spontant få gæster på besøg, hvis du ved, at terrassen altid ser godt ud og kan bruges som samlestedet.

3 måder at holde den smuk på

Der er mange ting, som kan gøres for at vedligeholde terrassen. Her gives der 3 eksempler på nogle af de mest basale måder.

Sådan tager du dig af fliserne

Hvis du har en terrasse lavet af fliser, så er det bedste, du kan gøre at opretholde det smukke udseende ved at vaske dem jævnligt. Til dette kan du benytte en Kärcher terrassevasker.

Med denne terrassevasker kan du nemt få styr på flisernes udseende, da den har et godt tryk på og derfor hurtigt kan fjerne snavs, alger og andet på en effektiv måde.

Pas ekstra godt på træet

Hvis du har en terrasse lavet af træ, så er der andre ting, du skal huske at gøre jævnligt. Selvfølgelig er det stadig en god ide at rense den og fjerne alger en gang i mellem, men det er lige så vigtigt, at du giver den en omgang træolie.

Dette er igen noget man gør af æstetiske grunde, da det holder farven på træet levende. Det kan dog også hjælpe mod ældningen af træet hvilket kan gøre, at det vil sprække og derfor være mindre rart at bruge.

Fjern ukrudtet ofte

Uanset om terrassen er lavet af fliser, træ eller noget helt tredje, så skal du nok regne med, at du kommer til at fjerne ukrudt.

Ukrudt har en tendens til at vokse de mest irriterende steder, og hvis din terrasse ikke er forhøjet, så kan det ikke undgås, at der kommer noget.

Her kan du benytte dig af hænderne, hvis terrassen er lavet af træ, eller en ukrudtsbrænder, hvis det er en fliseterrasse.

Kom godt i gang med vedligeholdelsen og sikre dig, at terrassen kan blive et samlested for gæster, venner og familie.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes