Tag en anderledes uddannelse

Tag en anderledes uddannelse

Det kan af og til være svært at vælge uddannelse, ikke fordi der er for lidt at vælge imellem, tværtimod.

Der er nemlig et hav af uddannelser, men hvis du aldrig rigtig har været den bogligt stærke type, så er det nemt at forfalde til at tænke i klassiske jobs som

  • Håndværker
  • Produktionsmedarbejder
  • Rengøringsassistent
  • Kasseassistent osv.

Men har du mod på noget der er lidt anderledes, så findes der også mange andre spændende uddannelser derude. Her er der et par stykker du måske ikke har tænkt på

Kan du lide højder?

Hvis du ikke er bange for højder, så er der faktisk et par uddannelser du kan tage. De kræver ikke en helt masse bogligt, men derimod en del timer og en god fysik.

Du kan f.eks. blive industri klatrer, og f.eks. løse bygge- male- eller andre vedligeholdelsesopgaver, mens du hænger i et reb ud fra en bygning.

Skal der mere action til, så overvej at blive faldskærmsinstruktør.

Forlæng din værnepligt

Skal du i militæret, så overvej om du skal forlænge dit ophold ved at tage en af militærets mange uddannelser.

Her er der masser af uddannelser at vælge imellem, både til vands, til lands og i luften.

Gå den spirituelle vej

At være spirituel er noget der kan læres af langt de fleste. Drømmer du om at arbejde som clairvoyant eller med healing, så er det altså ikke evner du behøver at være født med.

Ulempen ved disse uddannelser er dog at de ofte kan koste en del, og at det er selvfinansieret, du kan altså ikke få S.U eller anden støtte til at tage en spirituel uddannelse.

Kun fantasien sætter grænser

Der er mange måder at uddanne sig på, og hvem siger det hele behøver at være lige efter bogen. Du kan sagtens kombinere en eller flere uddannelser. Hvem siger at du ikke både kan klippe hår og tilbyde hjemmeundervisning i matematik.

Eller bruge din musiske evner i din tilgang som pædagog osv.

Rejs rundt i verden på egen hånd, og bliv professionel rejseskribent. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser når det kommer til uddannelse.

Drømmer du om egen virksomhed

Du behøver ikke at opfinde den dybe tallerken, tag en uddannelse som iværksætter. Lær at forstå hvad der bevæger markedet, hvad der skal til for at drive en forretning, og lad ideerne komme undervejs.

Masser af succesfulde iværksættere er startet et helt andet sted, end der hvor de er i dag, så det kan du selvfølgelig også gøre.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes